Skapa ett konto

För att kunna testa appen gratis och få tillgång till hela innehållet måste du som förälder först skapa ett konto på denna hemsidan www.stabenfeldtdigital.se. Det går inte att skapa ett konto i appen.

Så här gör du:

Välj först vilken app ditt barn är intresserad av; Penny & Friends, GIRL:IT eller Kickerz och klicka på ”Testa gratis”.

Du börjar sedan skapa ett konto genom att ange din e-post och ett lösenord.

Du måste sedan fylla i dina kortuppgifter. Avslutar du din prenumeration innan gratisperioden gått ut betalar du ingenting. Du avslutar din prenumeration genom att logga in på denna hemsida www.stabenfeldtdigital.se.

Ditt barn kan nu ladda ner appen på sin mobil från App Store (iOS) eller Google Play (Android).

När ditt barn laddat mer appen skall barnet logga in (Prenumerant Login) med ditt e-mail och valda lösenord

Ditt barn skapar sedan en profil i appen genom att först ange ett användarnamn (behöver inte vara deras riktiga namn) och välja en avatar. Ditt barn skall sedan välja en häst/husdjur/fotbollsspelare (bereonde på vald app) och ge hästen/husdjuret/fotbollsspelaren ett eget namn.

Ja, du kan skapa ett konto utanför Sverige. Appen är tillgänglig på svenska, norska och finska. I appen kan du enkelt i barnets profil ändra språk.

Ladda ner appen

Du kan ladda ner apparna från antingen App Store eller Google Play. Du väljer appversion utifrån ditt barns operativsystem i mobilen, antingen är det iOS (Apple) eller Android (Samsung, OnePlus, Xiaomi, Google etc.).

Testa gratis

Ja, ditt barn testar apparna gratis i 1 månad, om du inte fått en rabattkod med ett annat erbjudande. Det går inte att skapa ett konto i appen.

Vill du bara utforska en app innan du som förälder skapar ett konto har du även möjlighet att göra det. Du har dock då inte tillgång till hela innehållet och kan endast läsa ett magasin.

Du laddar då ner appen och registrerar dig med din e-post och ett lösenord. Du kommer sen att få en verifieringskod till din e-post som du skall bekräfta. Vi gör detta av säkerhetsskäl så att ingen obehörig skall kunna registrera din e-post.

Ditt barn skapar sedan en profil i appen genom att först ange ett användarnamn (behöver inte vara deras riktiga namn) och välja en avatar. Ditt barn skall sedan välja en häst/husdjur/fotbollsspelare (beroende på vald app) och ge hästen/husdjuret/fotbollsspelaren ett eget namn.

Ditt barn kan nu prov läsa ett magasin och spela de lärande och kluriga spelen. För att sen få tillgång till hela innehållet i appen måste du som förälder skapa ett fullständigt konto genom att logga in med din valda e-post och lösenord på denna hemsida.

Du kan även utforska appen snabbt genom att klicka på utforskarläge uppe i högra hörnan. För detta läge krävs ingen registrering, men ditt barn skapar då ingen profil och kan endast läsa magasinet.

Prenumeration och Betalning

Du kan betala för din prenumeration tryggt och säkert med någon av följande betalningsmetoder: Bank- eller Kreditkort. Du anger ditt kort när du som förälder skapar ett konto.

 • För att hantera din prenumeration loggar du in med din valda e-post och lösenord på denna hemsida www.stabenfeldtdigital.se.
 • Klicka dig sedan vidare till din profil. Här ser du vilken sorts prenumeration du har.
 • Notera att du kan endast hantera din prenumeration här och inte i appen.

 • Ja, allt du behöver göra är att skapa ett konto i en av apparna och sen kan du logga in med samma e-post och lösenord.
 • Vill du dock ha tillgång till hela innehållet i mer än en app så måste du logga in och ange det på denna hemsida www.stabenfeldtdigital.se. När du loggat in klickar du på den app du vill lägga till genom att klicka på ”Testa Gratis”. Du måste sedan välja prenumerationsplan och ange dina kortuppgifter igen.

Vi har ett prenumerationsaltvernativ:

 • Månatlig för 59 kr i månaden,

-Du kan ändra ditt kort när som helst. Du gör det genom att genom att logga in på ditt konto på denna hemsida www.stabenfeldtdigital.se.

 • När du loggat in klickar du på ”Hantera prenumeration”.
 • Under rubriken Betalmetod klickar du på ”lägga till betalmetod” och fyller i uppgifterna för det kort du vill lägga till.
 • Klicka sedan på ”Lägg till kort”. Det kort du lagt till kommer nu att gälla.
 • Vill du kan du nu radera det gamla kortet.

 • Du gör det genom att genom att logga in på ditt konto på denna hemsida www.stabenfeldtdigital.se
 • När du loggat in klickar du på ”Hantera Prenumeration”
 • Under rubriken Nuvarande Plan klickar du på ”Avsluta plan” bekräfta sedan genom att klicka på ”Annullera plan”

OM APPEN

Du samlar poäng i appen genom att spela de lärande och roliga spelen i magasinet. Varje magasin innehåller fem spel och var spel ger dig 90 poäng, vilket betyder att om du slutför alla spel i ett magasin tjänar du ihop 450 poäng per magasin.

 • I varje nytt interaktivt magasin finns ett antal lärande och roliga spel.
 • Genom att spela belönas ditt barn med poäng, badges och nya nivåer.
 • Med poängen kan ditt barn utveckla och ta hand om sitt djur eller spelare och utmana kompisar i appens topplista.

Copyright © 2022 Stabenfeldt | Stabenfeldt Digital |  All rights reserved

Svenska  | Norway  | Finland